Om Normal SK

Normal Snow Klubb er klubben for alle som elsker vinter og snø, snowboard, twintip og bratte nedoverbakker. Om du er ung eller gammel, viderekommende eller nybegynner spiller ingen rolle – vi skal være en klubb for alle.

I tillegg til vinteraktivitetene har vi en skaterampe i betong som i Skillevollen fritidspark.

Vi holder til i alpinanlegget på Skillevollen og har gode støttespillere i Bossmo&Ytteren IL,  Sparebank1 Nord Norge, Helgelandskraft og Mo Industripark AS.
Normal SK ble startet av Andreas Pedersen og Emil Fossheim i 2005. Mange kreative navn ble lansert – faktisk så mange at en av gutta til slutt brøt igjennom og sa «Hvorfor kan vi ikke bare hete noe helt normalt?» Derav navnet Normal. Snow Klubb er en sjarmerende blanding av engelsk og norsk og viser at ungguttene ville ut og fram med hobbyen sin.

Normal SK har hatt en god vekst i medlemsmassen de siste årene. I dag er det 100 medlemmer. All aktivitet er dugnadsbasert og en av hovedmålsetningene er at de unge utøverne selv skal være med på å bestemme hvilke aktiviteter det skal satses på, samtidig som de selv deltar i dugnadsarbeidet.

Styret i Normal SK 2017
Leder: Hakon Vargdal
Leder twintip, snowboard og skate: Ronald Skjømming
Styremedlem: Vigleik Aas
Styremedlem: Nils – Kristian Tamnes Hansgård
Sekretær: Roar Eliassen
Økonomi og regnskap: Hanne Marit Henriksen

Støttefunksjoner:
Park: Skillevollen Alpinsenter
Koordinator trenere: Haakon Vargdal
Kommunikasjon: Marit Kåresdatter Nilsen

Adresse: Normal SK, Postboks 6, 8616 Mo i Rana
e-post: normalsk@gmail.com

 

Det er stengt for kommentarer.