Snowboard Awards 2010!!

Hei alle sammen! Vi er nå kommet hjem fra Oslo og selveste awards!

Seminaret omhandlet i år nettopp rekruttering. Rekruttering av medlemmer i klubben. Vi har møtt mennesker fra mange klubber rundt om i landet, blant annet Lillehammer, Hønefoss, Stavanger, Toten, Narvik og Oslo. Vi delte våre erfaringer om medlemsrekruttering og oppgaver i klubben. Det blir satset på et bedre samarbeid mellom klubbene i nord. Blandt annet har Magnus Bye fra Bodø fått et reisestipend fra NSBF og vil derfor ha muligheten til å ta reisen hit til Rana om vi skulle trenge det. Flere som deltok på seminaret hadde veldig lyst til å besøke oss, så vi håper på masse besøk fra klubber  rundt om i Norge i vinter. Referatet fra seminaret kommer i løpet av denne uka, og vi vil da sitte på mer info om helga.

Bilder fra helga er lagt ut på www.tacky.no

Eventkalender fra NSBF lagt ut på www.snowboarforbundet.no

Vi sees!

Anne Malene og Maya

Dette innlegget ble publisert i Arkiv, Felles info, Snowboard. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.